Followers

Tuesday, November 04, 2008

D40. Belum apa apa lagi.

Belum apa apa lagi. Aku dah futur dengannya. Haha.. I just could'nt bond with it. I don't FEEL the connection or any spark with it. Sorry. I just dont. I bought it few days ago. Used it in Nagano, and i think i took crappy pictures. Maybe its only the emotions or wtsv, but I think I wanna get a D90 instead, and a better lense. Maybe by getting 18-200mm akan lebih menyenangkan dari nak tukar2 lense je. Leceh. Well, well... humans are never satisfied are they? I'm selling it off. For the same price, ¥51,900. About RM 1850 kut, camtuh. Duit Jepun skrg dah mahal kayh. Dulu, 28ringgit bleh dapat ¥1000, sekarang ni dekat 40hinggit baru dapat ¥1000. So, mcm tak advisable sangat nak beli barang from Japan skrg. Lain la kalau benda tu betul2 murah in here. Sbb since duit jepun dah mahal, barang2 kat sini makin murah pulak jadinya. Kami yg duk jepun ni, apa lagi.. Hapinesss... Tapi saya sudah deficit. Mungkin boleh survive satu bulan lagi kut dgn baki yg tinggal. Wargh! Kene rajin menabung. Takleh shopping sesuka hati dah pasnih. Yikes. Baru semalam beli baju labuh 2 pasang. dah ¥4,500 (dlm 160bux kut) tapi design lawa. Kata Iman, "Beli~ Beli~!"

2 comments:

kak mah said...

comeynya niea!

lg2 bile sume pink..hukhuk.

akak ade nk ckp smthg..tp nnt2 la ek..xbest ckp kat sini..

sayangggg niea..mmuah..mmuah..=)

amyheidi said...

Salam Niea!

Hehe, comel baju Niea pakai.

Amy min Brunei