Followers

Wednesday, December 24, 2008

A Rojak Life.

Winner of Primeworks Big TV Idea 2008 It started with the idea of a cricket. (Which he thought what belalang was..^-^ ) When he told us he got the Top 20, it was too good to be true. Unbelievable. I guess he was so excited about it that he start to write all the story-line straight away. Berbelas2 episodes jugaklah (it took him couple hours explaining it on the phone.. while Im doing my laundry.. hehe) In the train, and where ever he is, he keeps on developing the story, and asked our opinion. Haha.. the name of the roles changes, here and there, logic dan tak logic.. ah.. masih fresh dalam ingatan. Ada orang nak nama dia masuk lah..mcm2.. hhaha.. He went back to Malaysia to present the idea. We all know that he's kinda broke, but he is still the best person to represent his own idea, in his own way.
Preparation for the presentation of his idea.
Well, a great job I supposed. I still remember the night where me and Iman had to give our opinions on what he did. It was very funny. Bad handwriting, bad usage of colour, small mistakes here and there.. haha. and "stepsod" too.. We had to read the whole story-line at Johnathan, the night before he went back to Malaysia. Hehe.. sorry, aku lambat. 応援してるからね。 I guess the journey, and the experience, is the biggest reward. We are so proud of you! ...to be continued

Friday, December 19, 2008

Kita

Apa yang membandingkan kita dengan segala macam kehidupan lain yang ada dalam alam semesta ini? MANUSIA vs HAIWAN,TUMBUHAN, JIN dll Allah s.w.t dengan 特別(specialnya)nya memberikan ROH kepada kita, which others don't have. Kelebihan ROH tu hanya diberikan pada manusia sahaja. Oleh itu, ROH itu sangat mulia pada 'pandangan' Allah s.w.t. Dia tidak pernah 'memandang' pada jasad. -Walau dirimu putih, hitam, negro, Japanese, mahupun mat salleh, tidak ada bezanya pada Allah. -Walau perbezaanmu pada darjat dan kedudukanmu, kelebihanmu yang jasadi, hensem-lawa dan sebagainya, tak memberi sedikit pun kelebihan pada dirimu itu. -Walau dirimu belajar di seberang laut, India, Rusia, Amerika, mahupun di tanah air juga tidak ada membezakan dirimu dengan yang lain, kerana Allah membezakan manusia dengan imannya; dengan aqidahnya.
فَإِذَا سَوَّيۡتُهُ ۥ وَنَفَخۡتُ فِيهِ مِن رُّوحِى فَقَعُواْ لَهُ ۥ سَـٰجِدِينَ
29. “Maka apabila Aku telah menyempurnakan kejadiannya dan meniupkan padanya roh ciptaan-Ku, maka rebahkanlah diri kamu sujud kepada-Nya.” (Surah al-Hijr) Disebabkan kita ada 'ROH' itulah, Allah telah 特別に(specialnya) melantik kita jadi khalifah(wakil) kat muka bumi ni.
وَإِذۡ قَالَ رَبُّكَ لِلۡمَلَـٰٓٮِٕكَةِ إِنِّى جَاعِلٌ۬ فِى ٱلۡأَرۡضِ خَلِيفَةً۬‌ۖ
30. “Dan (kenangilah) ketika Tuhanmu berfirman kepada para malaikat: “Sesungguhya Aku hendak melantik khalifah di muka bumi.” (Surah al-Baqarah) DAN...... disebabkan itu jugalah, Allah dah 'siapkan' semua benda kat bumi ni untuk kita. untuk kegunaan kita.
هُوَ ٱلَّذِى خَلَقَ لَكُم مَّا فِى ٱلۡأَرۡضِ
29. “Dialah yang telah menciptakan untuk kamu segala apa yang ada di bumi” (Surah al-Baqarah) じゃ~何をすればいいだろう? So, mengetahui ini, nak buat apa yek? =) #Ahh... bestnya when everything makes perfect sense perfectly. ^-^*

超ーーー困るよ~!今回。。 嵐がやばいなあ・ もうgolek2だよ!! いやぁぁぁぁ~!嵐~嵐FOR DREAM~ =P (its ARASHI) 2,318,737 一時的なことだけかもしれないけど、ただ好きです。 何も言わなくて良いよ。

Friday, December 12, 2008

円高

Few months ago, 100円 = RM3 Now, 100円 = RM3.90. Kalau tukar 10,000yen, akan dapat RM300. Sekarang, akan dapat dekat RM 400. 100bux difference. Gila. First time in 13years, 1 USD = 88円。 SHARP will lost 20憶円 for every 1円 of 円高。 Do you know anything about the Big 3? - GM - Ford - Chrysler
Watch CBS Videos Online If any of these 3 automobile company goes bankrupt, it will cost UDS to be cheaper, and... Yen to be more expensive. Kalau yen mahal, habislah harga barang2 Jepun mahal. Habislah kilang2 Jepun kene buang pekerja. Takdapat la beli camera murah lagi~ >_<"

Masuk Islam?

"Ayam berkokok tak henti-henti
Kambing mengembek tanda risau
Lembu menguak takut kena sembelih
Babi bersyukur tak masuk Islam"
Babi bersyukur tak masuk Islam??
Before I make any assumption, can someone PLEASE redefine this!
#(I'll give my ideas in 2 days time. Until then, please.. help me with what YOU think. Is this even right to begin with?? )

Wednesday, December 10, 2008

Projek Roti.

Every Wednesday, seperti biasa I'll go to Iman's place(but not this week kut). A journey that would take about 2hours++ pegi balik.
Pada hari itu kami decided to buat roti. We did cakes before, so try something new this time. Next time nak buat pie pulak.. =)
It was our first attempt.
The look of that thing was soooo weird. Taktau mana yang tak betul. Since it was a very cold night, 'we' decided to peram this thing dalam futon, atas hot carpet.
but it look alright after about an hour or so. Then, we made the dough. Not knowing what roti to do next(after we made the original tuna bread) , we use our so called 'creativity' and make our own bread. Iman letak belen lauk udang masak kunyit (our dinner) inside, and I put some belen chocolate meiji, bla bla bla...
and wallah~

#1 - patut letak warm water for cold countries. unlike malaysia where you can have 27deg all the time. NO wonder la kedai bakery selalu panas kan..

#2- our 2nd attempt mcm shippai(fail). haha..

Click here for the rest of the album.

Monday, December 08, 2008

Jam Lagi~

Click here for other swatches that I'm selling. Prices may vary.

Tuesday, December 02, 2008

BB Diary #4 & #5

Setelah memonteng Billy selama satu minggu >_<", perjuangan perlu diteruskan. Its getting so cold at night. Rasa mcm nak duduk dalam selimut je sampai pagi. Malas, sejuk, dan lebih malas. Diet sihat telah rosak selepas hujung minggu yang sungguh gila. Saturday, pegi 食べ放題 ( all you can eat). The fried chicken was, wahh.. heaven. Sunday, had bread, cheese cake, mee goreng, pizza and.. Häagen-Dazs. maple cookies, macademian vanilla, and brownies chocolate.. habislah.. Setelah bertungkus lumus semalam, berjaya juga habiskan BB yang ke-5. Esok, akan mula dengan Stage 2 pula. 頑張るぜ!